0

Un gest facut din suflet si cu mare drag de Craciun

Un gest facut din suflet si cu mare drag de Craciun

Abia așteptam să ne bucurăm împreună și să împodobim un brăduț cu zâmbete și dragostea de a dărui din suflet. E vremea colindelor, vremea bucuriei, cind minunea nasterii Mantuitorului cuprinde sufletele si le innobileaza . Impreuna am ascultat colinde si i-am lăsat să cotrobăiască prin cadourile frumos ambalate și să se bucure de daruri.

Toți acești pacienti au povești triste de viață și sunt sigură că s-au  bucurat pentru tot ceea ce-am  facut pentru ei  și abia așteptam să văd un zâmbet sincer. Anul acesta am reusit sa daruim peste 70 de cadouri  si masa traditionala de Craciun pentru sase familii membre  ASPERO cu o situatie mai deosebita.

Unii dintre voi sunt norocosi ca pot sarbatori inca un Craciun frumos alaturi de familie si prieteni. Fiti recunoscatori, multumiti si numarati-va motivele de bucurie din viata voastra in seara sfanta de Craciun.

 

 

                                                                                                           Mos Craciun exista!

 

Cu drag,

Ileana Stefan

Director Executiv

 

 

Acest eveniment a fost realizat cu sprijinul Companiei Abbott carora conducerea ASPERO le multumeste din suflet pentru contributia adusa.

» Card date personale pacienti

» Dosar documente medicale pacienti

» Ghid informativ pacienti

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Categorii

Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Purple Day

© 2011 Toate drepturile rezervate, www.aspe.ro. Statutul Asociatiei Pacientilor cu Epilepsie din Romania
Site dezvoltat de EEU Software
Intregul continut este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de www.aspe.ro. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului in orice scop fara confirmarea scrisa din partea www.aspe.ro.