Implica-te

ASPERO creeaza premizele unei colaborari tinerilor, studentilor , absolventi sau liceeni posibilitatea desfasurarii unor activitati de voluntariat in urmatoarele sectoare de activitate:

– Campanii de advocacy

– Programe de sanatate pe componenta epilepsiei

– Suport logistic in desfasurarea/ implementarea proiectelor

Activitatea de voluntariat se adreseaza in principal tinerilor absolventi sau studenti din domeniile: medicina, asistenta sociala, sociologie, psihologie, drept  sau PR

De ce sa faceti voluntariat?

Avem in permanenta nevoie de persoane generoase, dispuse sa isi dedice parte din timpul liber in beneficiul pacientilor care au nevoie de ajutor, sprijinindu-ne in munca administrativa si de organizare.

De ce sa faceti voluntariat?

  • pentru a sustine o cauza de interes;
  • pentru ca va pasa de problemele celor suferinzi;
  • pentru a va simti parte a unei solutii;
  • pentru a face fapte bune;
  • pentru a fi impreuna cu oameni care impartasesc aceleasi valori;
  • pentru ca apreciati voluntariatul ca fiind o valoare;
  • pentru a va simti necesar si util.

Consideram ca sprijinul pe care il puteti oferi nu este intotdeauna de natura materiala sau financiara. Uneori, caldura si pasiunea unui gest simplu sunt cel putin la fel de valoroase. Asociatia ASPERO va invita sa daruiti putin din timpul si cunostintele dvs, celor care au nevoie de ele.

Participati ca voluntar la activitatile noastre!

La sfarsitul activitatii. voluntarii primesc un certificat de evaluare a activitatii care poate fi si o scrisoare de recomandare

Puteti completa formularul de inscriere pentru VOLUNTARI, apasand AICI si sa il trimiteti la adresa office@aspe.ro

Categorii

Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Purple Day

© 2011 Toate drepturile rezervate, www.aspe.ro. Statutul Asociatiei Pacientilor cu Epilepsie din Romania
Site dezvoltat de EEU Software
Intregul continut este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de www.aspe.ro. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului in orice scop fara confirmarea scrisa din partea www.aspe.ro. Politică de confidențialitate. Termeni și condiții ASPERO.