0

Lansare ghid epilepsie

Bucuresti, 23 decembrie 2013, cu ocazia evenimentului Un gest facut din suflet si cu mare drag de Craciun, Asociatia Pacientilor cu Epilepsie din Romania (ASPERO) continua actiunile de informare, le ofera pacientilor cu epilepsie informatiile necesare pentru o calitate a vietii cat mai buna. Proiectul Informeaza-te si castiga controlul epilepsiei al ASPERO realizat cu sprijinul companiei Abbott si in colaborare cu Societatea de Neurologie din Romania lanseaza primul ghid pentru pacientii cu epilepsie, cardul pacientului si un dosar pentru pastrarea documentelor medicale.

Editate intr-un format prietenos, materialele educationale dedicate pacientilor contin date despre epilepsie si tratamentul acesteia, masurile de prim ajutor in cazul aparitiei crizelor si de prevenire a acestora, informatii legislative precum si sfaturi de alegere a profesiei. Aceste materiale vor fi disponibile pentru pacienti incepand cu decembrie 2013, atat in format printat, cat si digital, putand fi descarcate gratuit de pe website-ul Asociatiei Pacientilor cu Epilepsie din Romania.

» Jurnalul crizelor epileptice pentru pacienti

» Card date personale pacienti

» Dosar documente medicale pacienti

» Ghid informativ pacienti

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Categorii

Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Purple Day

© 2011 Toate drepturile rezervate, www.aspe.ro. Statutul Asociatiei Pacientilor cu Epilepsie din Romania
Site dezvoltat de EEU Software
Intregul continut este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de www.aspe.ro. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului in orice scop fara confirmarea scrisa din partea www.aspe.ro.