0

Au inceput inscrierile!

Medical & Pharma Football Cup (www.medicalpharmacup.ro) va invita sa va inscrieti compania si sa va demonstrati talentul si spiritul de echipa la editia a 2-a a celei mai prestigioase cupe de fotbal din Romania din domeniul medical si farmaceutic.

Asociatia de Fotbal Corporatist (www.afcr.eu),organizatorea celui mai mare eveniment sportiv intre companii,Cupa”Cornel Dinu” pentru companii(www.cupacorneldinu.ro), va intampina in aceasta vara cu un nou proiect de amploare. La jumatatea lunii iunie (15-16 iunie) a acestui an, va avea loc cea de-a 2-a editie a competitiei de fotbal dedicata companiilor care activeaza in domeniul medical si farmaceutic din Romania.

Participantii se vor putea bucura de un weekend relaxant,intr-un ambient placut in incinta Complexului Sportiv Dinamo Bucuresti.

Taxa de participare 400 Euro/echipa.

Contact: E-mail: contact@medicalpharmacup.ro
Tel: 0762735435

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Categorii

Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Purple Day

© 2011 Toate drepturile rezervate, www.aspe.ro. Statutul Asociatiei Pacientilor cu Epilepsie din Romania
Site dezvoltat de EEU Software
Intregul continut este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de www.aspe.ro. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului in orice scop fara confirmarea scrisa din partea www.aspe.ro.