0

Țara în care epilepsia se tratează cu dispreț și incompetență

Aceasta este povestea unui mic eșec jurnalistic: un articol alambicat, care nu găsește nici un vinovat și nu identifică nicio soluție. De ce îl publicăm? Pentru că el are, totuși, calitatea de a scoate la lumină absurdul din sistemul medical românesc și neputința celor care sunt nevoiți să-l înfrunte.

În cazul nostru e vorba de bolnavii de epilepsie a căror singură șansă la o viață normală este o operație decontată de statul român. Programul medical există, banii au fost alocați și, totuși, oamenii nu ajung pe masa de operație. Ceva, undeva se blochează.

Citeste mai mult
Sursa: recorder.ro

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Categorii

Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Purple Day

© 2011 Toate drepturile rezervate, www.aspe.ro. Statutul Asociatiei Pacientilor cu Epilepsie din Romania
Site dezvoltat de EEU Software
Intregul continut este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de www.aspe.ro. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului in orice scop fara confirmarea scrisa din partea www.aspe.ro.