Comments Off on PurpleDay2023 – Campanie anti-stigmă #SayNoToStigma

PurpleDay2023 – Campanie anti-stigmă #SayNoToStigma

Cu ocazia #PurpleDay2023, Zi Mondială de Conștientizare a Epilepsiei, Asociația Pacienților cu Epilepsie din România (#ASPERO) a organizat o campanie anti-stigmă #SayNoToStigma, dedicată susținerii persoanelor cu #Epilepsie din România și a aparținătorilor lor. Aceștia se confruntă cu numeroase probleme privind stigmatizarea la locul de #muncă#grădiniță#școală, în relațiile de #familie sau #cuplu, din partea întregii societăți, în fiecare zi din viața lor.

Te invităm să distribui poveștile de viața cu #epilepsie și să ajuți la conștientizarea acestei afecțiuni. Mulțumim! Spune nu stigmei!

#SayNoToStigma#PurpleDay2023#ASPERO

Categorii

Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Purple Day

© 2011 Toate drepturile rezervate, www.aspe.ro. Statutul Asociatiei Pacientilor cu Epilepsie din Romania
Site dezvoltat de EEU Software
Intregul continut este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de www.aspe.ro. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului in orice scop fara confirmarea scrisa din partea www.aspe.ro. Politică de confidențialitate. Termeni și condiții ASPERO.