0

Protocol de tranzitie copil – adult in cazul pacientilor cu epilepsie.

Membrii conducerii a patru societăți profesionale din România, SRIE – Societatea Română Împotriva Epilepsiei, SNR – Societatea de Neurologie din România, SRNP – Societatea Română de Neurologie Pediatrică și ASNER – Asociația Societatea de Neurofiziologie din România au decis să își unească forțele și cunoștințele pentru crearea unui protocol comun.

Pentru a facilita crearea protocolului, la București au fost prezenți și specialiști din străinătate, care au prezentat diverse probleme și soluții: Dna Helen Cross – membru al Comitetului Executiv al ILAE și al Task Force pentru tranziție ILAE, Dl.Eugen Trinka – Președintele ILAE-Europe, precum și medici implicați în programe de tranziție din Marea Britanie, Bulgaria, Finlanda, Serbia, Republica Moldova, Croația.

Suntem alaturi de dumneavoastra si gata sa colaboram pentru diseminarea informatiilor nou create!

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Categorii

Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Purple Day

© 2011 Toate drepturile rezervate, www.aspe.ro. Statutul Asociatiei Pacientilor cu Epilepsie din Romania
Site dezvoltat de EEU Software
Intregul continut este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de www.aspe.ro. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului in orice scop fara confirmarea scrisa din partea www.aspe.ro.