0

CONCURS online cu ocazia Zilei Mondiale a Epilepsiei: #PurpleDayRomania2022

Cu ocazia Zilei Mondiale a Epilepsiei, celebrată pe data de 26 martie 2022, Asociația Pacienților cu Epilepsie din România (#ASPERO) organizează un concurs online, dedicat creşterii gradului de conștientizare a acestei #afecțiuni #neurologice. Scopul concursului ‘Purple Day Romania 2022’ este de a-i face pe cei afectați de epilepsie, pacienți și aparținători, să împărtășească momentele prin care trec pentru a-i ajuta pe cei nou diagnosticați sau pe cei care nu acceptă diagnosticul să treacă mai ușor peste crizele asociate bolii și să comunice despre ea, dar și să ajute la schimbarea percepției populației generale asupra bolii și a combaterii #STIGMEI.

Este timpul să scoatem #epilepsia din umbră și să creștem gradul de conștientizare! Alătură-te și tu demersului ASPERO și poți câștiga prin tragere la sorți un tricou #PurpleDay2022!

 Ce trebuie să faci este să ne trimiți povestea ta despre provocările vieții cu epilepsie (ex. Care este propria ta poveste sau a copilului tău? Cum te-ai confruntat cu STIGMATIZAREA?) într-un mesaj:

* pe Mesageria FB a asociației sau

* pe email la aspero.directorgeneral@gmail.com.

 Concursul #PurpleDayRomania2022 are loc în perioada 16 – 25 martie 2022 și se desfășoară pe pagina de Facebook a asociației: https://www.facebook.com/Asociatia-Pacientilor-cu-Epilepsie-din-Romania-2272905252974926

– Participarea la concurs se va realiza pînă pe data de 25 martie 2022, ora 23:59.

– Vor fi desemnați un număr de 5 (cinci) câștigători, extrași prin tragere la sorți folosind platforma random.org.

– Numărul total de premii este de cinci tricouri personalizate (câte unul per participant câștigător), în valoare totală de 250RON.

– Extragerea și anunțarea câștigătorilor va avea loc pe data de 26 martie 2022, la ora 17:00, pe pagina de Facebook a asociației.

– Premiile vor fi expediate prin curier, câștigătorii vor fi contactați în prealabil pentru detaliile în ceea ce privește livrarea. Costul curierului este suportat de ASPERO.

 Regulament concurs:

https://forms.gle/DHM3pdM5QmiN9y969

Regulament Concurs Purple Day Romania 2022.pdf

Te așteptăm alături de noi! Vom împărtăși poveștile tale din viața reală pe întregul parcurs al lunii martie, pentru a ajuta la conștientizarea epilepsiei!

Ținem pumnii tuturor!

#ASPERO #PurpleDay #AntiStigma #Epilepsie

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Categorii

Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Purple Day

© 2011 Toate drepturile rezervate, www.aspe.ro. Statutul Asociatiei Pacientilor cu Epilepsie din Romania
Site dezvoltat de EEU Software
Intregul continut este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de www.aspe.ro. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului in orice scop fara confirmarea scrisa din partea www.aspe.ro. Politică de confidențialitate. Termeni și condiții ASPERO.