0

Comunicat ASPERO

Ca urmare a imixtiunii unor persoane neautorizate in numele si in calitatea de reprezentant al ASPERO, pe aceasta cale va comunicam urmatoarele:
Singurele persoane autorizate avand calitatea de reprezentanti ai ASPERO sunt cele stipulate conform procedurilor legale in Statutul ASPERO, care se regaseste si pe site-ul ASPERO (www.aspe.ro) si ne puteti contacta pe adresa officiala a asociatiei: aspero.directorgeneral@gmail.com

 

De asemenea, ne dorim ca pacientii sa inteleaga faptul ca o serie de informatii le pot gasi public pe site-ul nostru, iar amestecul neautorizat al altor persoane care nu au calitatea de medic neurolog, poate duce la grave prejudicii aduse pacientilor din punct de vedere medical in ceea ce priveste starea lor de sanatate.

 

Singura persoana in epilepsie pentru a pune diagnosticul corect este medicul neurolog si NU neurochirurgul sau alta persoana neautorizata.

 

Ileana Stefan
Director Executiv
ASPERO

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Categorii

Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Purple Day

© 2011 Toate drepturile rezervate, www.aspe.ro. Statutul Asociatiei Pacientilor cu Epilepsie din Romania
Site dezvoltat de EEU Software
Intregul continut este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de www.aspe.ro. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului in orice scop fara confirmarea scrisa din partea www.aspe.ro. Politică de confidențialitate. Termeni și condiții ASPERO.