0

Colaborarea inter-instituțională în vederea îmbunătățirii calității îngrijirii pacienților cu epilepsie din România

Participanții la întâlnire și-au propus un  protocolul de colaborare inter-institutionala in vederea inbunatatirii calitatii ingrijirii pacientilor cu epilepsie.
Mulțumim întregii echipe ANMDM, mulțumim medicilor neurologi pentru susțirea acordată în scopul nostru de-a ajuta pacienții cu epilepsie pentru a putea duce o viață normală. Este simplu să moderezi o dezbatere atunci când ai la masă specialiști cu înaltă pregătire care chiar își doresc să rezolve, nu doar să asculte și să bifeze un eveniment.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Categorii

Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Purple Day

© 2011 Toate drepturile rezervate, www.aspe.ro. Statutul Asociatiei Pacientilor cu Epilepsie din Romania
Site dezvoltat de EEU Software
Intregul continut este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de www.aspe.ro. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului in orice scop fara confirmarea scrisa din partea www.aspe.ro. Politică de confidențialitate. Termeni și condiții ASPERO.