1

A treia Conferinta Nationala ASNER

A treia Conferinta Nationala de Neurofiziologie Clinica, organizata de Societatea de Neurofiziologie Electrodiagnostica din Romania (ASNER) in parteneriat cu Federatia Internationala de Neurofiziologie Clinica (IFCN), Societatea de Neurologie din Romania si Societatea pentru Studiul Neuroprotectiei si europlasticitatii (SSNN), s-a desfasurat in perioada 24–25 septembrie 2011, la Bucuresti.

Am remarcat prezenta, ca invitat de onoare, a dlui prof. dr. Paolo M. Rossini (Roma), presedintele IFCN, dovada a recunoasterii si sprijinului de care ASNER se bucura la nivel international. Au fost, de asemenea, prezente, o serie de alte personalitati internationale din domeniu, a caror expertiza valoroasa s-a adaugat celei din tara, contribuind la succesul reuniunii.

Le-am adresat membrilor conducerii ASNER – o echipa entuziasta, energica si de o nedezmintita coeziune in privinta progresului neurofiziologiei clinice in Romania – invitatia de a prezenta, in exclusivitate pentru cititorii saptamanalului “Viata medicala”, principalele concluzii si idei desprinse din lucrarile Conferintei. S-a alaturat acestui demers si dl prof. dr. Florin Amzica (Montréal), neobosit sustinator al tinerei societati stiintifice. Va prezentam, in grupajul alaturat, cele mai importante momente ale reuniunii ASNER de la Bucuresti.

Prof. dr. Paolo M. Rossini (Roma) “Organizarea corticala topografica s-a dovedit caracterizata de o inalta plasticitate, alterandu-si configuratia ca raspuns la diverse sarcini, atat la subiectii sanatosi, cat si la pacientii neurologici”

sursa:  Revista VIATA MEDICALA

Un comentariu la articolul "A treia Conferinta Nationala ASNER"

  1. Isabelle says:

    That’s a sensible answer to a chnileaglng question

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Categorii

Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Purple Day

© 2011 Toate drepturile rezervate, www.aspe.ro. Statutul Asociatiei Pacientilor cu Epilepsie din Romania
Site dezvoltat de EEU Software
Intregul continut este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de www.aspe.ro. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului in orice scop fara confirmarea scrisa din partea www.aspe.ro.