0

26 martie- Ziua Mondisală de luptă împotriva epilepsiei – Clădirea Primăriei Sibiu este iluminată simbolic în mov

26 martie – Ziua Mondisală de luptă împotriva epilepsiei, una din cele mai vechi afecțiuni medicale cunoscute și a doua cea mai des întâlnită afecțiune neurologică, după migrenă. Se estimează că 65 de milioane de oameni din întreaga lume suferă de epilepsie, ceea ce echivalează cu o persoană cu epilepsie la 100 de persoane sănătoase. Epilepsia are impact și asupra familiilor celor diagnosticați, și chiar dacă este o boală răspândită, foarte multe persoane nu știu ce sa facă atunci când asistă la o criză epileptică.

Pentru a atrage atenția asupra bolii și pentru a conștientiza cetățenii cu privire la necesitatea informării despre această afecțiune.

Clădirea Primăriei Sibiu este iluminată simbolic în mov în această seara

Sursa stiridesibiu

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Categorii

Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Purple Day

© 2011 Toate drepturile rezervate, www.aspe.ro. Statutul Asociatiei Pacientilor cu Epilepsie din Romania
Site dezvoltat de EEU Software
Intregul continut este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de www.aspe.ro. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului in orice scop fara confirmarea scrisa din partea www.aspe.ro. Politică de confidențialitate. Termeni și condiții ASPERO.