0

Scoala altfel – Deschide-ţi inima, fii alături de ei

La sugestia profesorilor din cele doua scoli din Bucuresti, in care am fost cu ocazia Zilei Mondiala a Epilepsiei (PURPLE DAY), din dorinta de a le explica ce înseamna epilepsia, care sunt consecintele discriminarii si cum atitudinea lor poate ajuta un coleg care suferă de această boala am desfasurat proiectul “Elev in clasa I –VIII“ in saptamana “Scoala altfel”

“Elev in clasa I –VIII” este un proiect pilot, pentru facilitarea accesului la educatie al elevilor, care sunt consecinţele discriminării, cum se acorda primul ajutorin caz de criza si cum atitudinea lor poate ajuta un coleg care suferă de această boala.In prima etapa, proiectul se va derula in Bucuresti, urmand sa ne extindem si in alte orase din Romania.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Categorii

Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Purple Day

© 2011 Toate drepturile rezervate, www.aspe.ro. Statutul Asociatiei Pacientilor cu Epilepsie din Romania
Site dezvoltat de EEU Software
Intregul continut este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de www.aspe.ro. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului in orice scop fara confirmarea scrisa din partea www.aspe.ro. Politică de confidențialitate. Termeni și condiții ASPERO.