0

Palatul Victoria, iluminat în mov de Purple Day

Palatul Victoria a fost iluminat, marţi seara, în culoarea mov, Guvernul arătându-şi în acest fel solidaritatea faţă de Ziua Internaţională a Luptei împotriva Epilepsiei, denumită şi “Purple Day“.
Premierul Victor Ponta a precizat, într-o postare pe Facebook, că în cursul săptămânii viitoare va avea loc o întâlnire la Ministerul Sănătăţii pentru a fi găsite sursele de finanţare pentru un program naţional de tratament care să amelioreze efectele acestei boli.

“Astăzi, 26 martie, Guvernul României şi-a arătat solidaritatea faţă de Ziua Internaţională a Luptei împotriva Epilepsiei, denumită şi “Purple Day”. Palatul Victoria a fost iluminat, începând cu ora 18,30, în culoarea mov. În cursul săptămânii viitoare va avea loc o întâlnire la Ministerul Sănătăţii, pentru a fi găsite sursele de finanţare pentru un program naţional de tratament care să amelioreze efectele acestei boli”, scrie premierul pe Facebook.
Sursa: AGERPRES

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Categorii

Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Purple Day

© 2011 Toate drepturile rezervate, www.aspe.ro. Statutul Asociatiei Pacientilor cu Epilepsie din Romania
Site dezvoltat de EEU Software
Intregul continut este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de www.aspe.ro. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului in orice scop fara confirmarea scrisa din partea www.aspe.ro.