0

Invitati in cadrul conferintei Zilei Mondiale a Epilepsiei PurpleDay 2022

În cadrul conferinței dedicate Zilei Mondiale a Epilepsiei #PurpleDay 2022 cu scopul de a creşte gradul de conștientizare a acestei afecțiuni, de a solicita acces echitabil la diagnosticare, tratament și îngrijire medicală, dar și pentru a combate stigma asociată acestei boli neurologice il avem invitat pe dl Dr. Andrei Daneas a,

medic specialist neurologie, specializare: Neurologie – Epileptologie si vEEG, care face parte din prima generație de tineri medici cu pregătire suplimentară în epileptologie, obținută în România și în centre specializate din Franța. Medic cu competență în interpretarea înregistrarilor video-electroencefalografice de lungă durată iar experiența dumnealui vine în întâmpinarea nevoilor pacienților cu episoade de pierdere de conștiență și diverse forme de epilepsie precum epilepsia rezistentă la medicamente.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Categorii

Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Purple Day

© 2011 Toate drepturile rezervate, www.aspe.ro. Statutul Asociatiei Pacientilor cu Epilepsie din Romania
Site dezvoltat de EEU Software
Intregul continut este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de www.aspe.ro. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului in orice scop fara confirmarea scrisa din partea www.aspe.ro. Politică de confidențialitate. Termeni și condiții ASPERO.