0

Conferinta – Dezbatere în Senat cu ocazia Zilei Internaționale a Drepturilor Pacienţilor

Drepturile pacientilor intre teorie si practica

Un subiect sensibil, controversat..drepturile pacientilor in general, dar mai ales din perspectiva celor mai vulnerabili pacienti – copiii, gravidele sau batranii din mediul rural, fie ca sunt pacienti cu afectiuni acute sau cronice, au cancer, hepatite,hemofilie, diabet, TBC, epilepsie, malnutritie, etc.. Dreptul la viata este sfant si nu ar trebui sa depinda de bani, de locul unde te-ai nascut, de conditia tot mai precara sociala si economica a romanilor, de vointa sau putinta autoritatilor.

Dezbatere initiata de Comisia pentru drepturile Omului, Culte si Minoritati si organizata impreuna cu World Vision si Baxter, la care s-a propus unificarea legislatiei privind drepturile pacientilor, revizuirea acesteia si adaptarea acesteia la legislatia europeana. Evenimentul a fost moderat de Oana Cuzino, medic, personalitate media binecunoscută
Intr-o perioada in care drepturile si obligatiile pacientilor sunt controversate, disputate sau ignorate, felicitari Comisiei pentru Drepturile Omului, Culte si Minoritati care a initiat aceasta dezbatere si Gheorghe Steluta, pentru implicare.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Categorii

Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Purple Day

© 2011 Toate drepturile rezervate, www.aspe.ro. Statutul Asociatiei Pacientilor cu Epilepsie din Romania
Site dezvoltat de EEU Software
Intregul continut este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de www.aspe.ro. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului in orice scop fara confirmarea scrisa din partea www.aspe.ro. Politică de confidențialitate. Termeni și condiții ASPERO.