0

Campania Poarta Mov

Stiind că data de 26 martie are o semnificaţie aparte reprezentând Ziua Mondială a Epilepsiei, marcata pentru prima data in Romania, fondata in 2008 sub numele de Purple Day, alaturi de peste 50 de tari de pe toate continentele lumii.

Asociatia Pacientilor cu Epilepsie din Romania – ASPERO organizează o campanie având drept obiectiv principal informarea, sensibilizarea şi creşterea gradului de conştientizare a epilepsiei în rândul populaţiei. In aceasta zi, asociatia incurajeaza oamenii sa poarte culoarea mov, (dupa culoarea lavandei) desemnata la nivel international ca simbol al acestei zile in spirit de solidaritate cu cei care sufera de epilepsie in toata lumea.

Cu ocazia acestei acţiuni, cei interesaţi pot afla semnificaţia acestei date, noţiuni de bază despre acest demers în general şi în particular pentru ţara noastră, să pună întrebări şi să afle cum pot avea acces la mai multe informaţii.
Desfăşurată în mai multe zone ale capitalei, în cadrul campaniei, se vor distribui materiale de informare din partea reprezentanţilor asociatiei care, totodată le stau la dispoziţie celor interesati pentru a le răspunde la întrebări.

Actiunea va avea loc in urmatoarele zone: Piata Unirii, Piata Universitatii, Piata Romana, Piata Victoriei, Piata Charles de Gaulle incepind cu orele 12.00

Campania este organizata cu sprijinul GSK.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Categorii

Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Purple Day

© 2011 Toate drepturile rezervate, www.aspe.ro. Statutul Asociatiei Pacientilor cu Epilepsie din Romania
Site dezvoltat de EEU Software
Intregul continut este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de www.aspe.ro. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului in orice scop fara confirmarea scrisa din partea www.aspe.ro.