0

Briose si lampioane de “Purple Day”, Ziua Mondiala a Epilepsiei 2013

Bucuresti, 26 martie 2013: Cu ocazia Zilei Mondiale a Epilepsiei – Purple Day, marcata pe 26 martie in peste 50 de tari din lume, Asociatia Pacientilor cu Epilepsie din Romania (ASPERO) continua si in acest an actiunile de informare asupra implicatiilor pe care aceasta boala le are atat pentru pacienti, cat si pentru cei din jurul lor: familie, prieteni, angajati, angajatori.

In diminineata zilei de 26 martie, reprezentanti ASPERO, membrii si voluntarii au impartit briose mov medicilor sectiilor de neurologie din Spitalul de Urgenta “Universitar” Bucuresti si din Spitalul Clinic de Urgenta “Bagdasar-Arseni”. Apoi, in jurul pranzului, voluntari ASPERO au fost in citeva puncte strategice ale Capitalei si înfruntand temperaturi de îngheț pentru a imparti cupcakes si materiale de informare  privind epilepsia si implicatiile sociale ale acesteia.

Anul acesta de Purple Day au fost citeva companii printre care « TNT EXPRES ROMANIA «  si « GfK România «  care au sustinut la rindul lor cauza noastra, fiind deschisi la acest eveniment si in semn de solidaritate fata de cei care sufera de epilepsiei au purtat ceva mov si ne_au primit in Companiile lor. Reprezentanti ASPERO, membrii si voluntarii au servit cupcakes si impartit materiale informative.

Ziua s-a  incheiat cu un moment emotionant, in care membrii si voluntarii au lansat lampioane pe lacul din Parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR).

 

Pe aceasta cale, reprezentantii  ASPERO vrea sa multumeasca sponsorului nostru UCB PHARMA Romania SRL, voluntarilor si membrilor ASPERO care au participat si fara de care actiunea noastra nu ar fi avut atata succes.

Totodata multumim,  TNT Romania si GFK Romania pentru sustinere si pentru faptul ca prin aceste 2 companii ne-am dat seama ca noi, sustinatorii bolnavilor de epilepsie, nu suntem singuri .

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Categorii

Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Purple Day

© 2011 Toate drepturile rezervate, www.aspe.ro. Statutul Asociatiei Pacientilor cu Epilepsie din Romania
Site dezvoltat de EEU Software
Intregul continut este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de www.aspe.ro. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului in orice scop fara confirmarea scrisa din partea www.aspe.ro. Politică de confidențialitate. Termeni și condiții ASPERO.