0

Banicioiu: Suma alocata pacientilor cu epilepsie rezistenta la tratamentul medicamentos va creste in acest an

Potrivit acestuia, suma, care in prezent este de 2.666.000 lei, va ajunge la peste 4.000.000 lei.

“Pentru tratamentul epilepsiei rezistente la tratamentul medicamentos s-a alocat o suma insuficienta de bani. Vreau sa va spun ca astazi pot sa fac acest lucru si voi creste aceasta suma, care este de 2.666.000 lei, vom mari undeva la 4.065.000 Sper sa reusim sa acoperim costurile pentru toti cei care sunt in situatia aceasta de a avea nevoie de un tratament de acest gen. Sper ca anul acesta sa fie primul in care ii cuprindem pe toti”, a spus ministrul, la o dezbatere pe teme de sanatate.

El a aratat ca banii pentru suplimentarea fondurilor pentru pacientii cu epilepsie provin din bugetul MS.

“Banii, sunt cateva lucruri care nu sunt bine reglate in bugetul MS, de acolo vom lua banii. Acelasi lucru vom face si cu necesarul pentru programe in limita bugetului pe care il avem, restul il obtinem de la rectificare”, a explicat Nicolae Banicioiu.

Sursa: AGERPRES/autor: Roberto Stan, editor: Georgiana Tanasescu

Foto: Alex TUDOR / AGERPRES FOTO

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Categorii

Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Purple Day

© 2011 Toate drepturile rezervate, www.aspe.ro. Statutul Asociatiei Pacientilor cu Epilepsie din Romania
Site dezvoltat de EEU Software
Intregul continut este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de www.aspe.ro. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului in orice scop fara confirmarea scrisa din partea www.aspe.ro.